DRM-fri film

NewGOG_140827

Det har hänt saker borta på GOG. Tidigare idag stängde man ned sajten för lite ”underhåll” och när den var tillbaka blev nog en del överraskade.

 

Sajten har genomgått en ganska stor förändring visuellt sett och en del är nog för att förbereda på introduktionen av Galaxy – GOG:s kommande spelklient. Men redan nu har man pytsat ut en del nyheter varav den största är en helt ny avdelning för film. GOG utökar alltså nu till DRM-fria filmer och först ut är en bunt spelrelaterade dokumentärer. Och i sann frikostig GOG-anda erbjuder man två stycken gratis – The Art of Playing och The Pirate Bay Away From Keyboard.

Bland övriga nyheter hittar man fler betalsätt och nya valutor att betala i om man befinner sig i rätt del av världen. Vidare har man också utvecklat sin Fair Price-idé. Betalar man någonsin mer för ett spel än dess dollarpris får man tillgodoräkna sig överskjutande belopp vid ett senare köp.

Som av en händelse kör man nu också en rejäl rea på ett antal spel som är på väg bort ur deras katalog och som vanligt gäller att ett köpt spel alltid kan laddas ned från GOG även om de inte säljer spelet längre. Så med en ny, optimerad sajt och nytt innehåll väntar vi nu med spänning på GOG Galaxy.

Etiketter: ,