Gamex 2010

Gamex_reklam_02Förra veckan blev inte riktigt som planerad och medelst migrän och illamående blev det inte så mycket Gamex för min del som jag hade hoppats på. Därför nöjer jag mig med att konstatera att Gamex var en hejdundrande succé och bara en smärre katastrof kan hindra mässan från att återkomma nästa år.

Så för er som ännu inte läst er mätta på vad Gamex hade att erbjuda hänvisar jag till några andra sajter som rapporterat från mässan. Borta på -STR/+CHA har man lagt ut ett par rapporter med löfte om mer, Blog’em up presenterar Gamex i bilder, EmmyZ gör något liknande i videoform liksom Gaminggrannar. Bland de mer matigare rapporterna finns en serie inlägg på Kraid, Level 7:s mastiga redogörelse samt ett inlägg på Svampriket.

Överlag tycker jag ändå att rapporterna i bloggosfären varit skrala något som kanske får tillskrivas en kombination av utmattning och besvikelse över att mässan inte tillgodosåg de mer krävande hardcore-spelarna. Till nästa år har man säkert anpassat förväntningarna.

Etiketter: ,