Intervju i Nerikes Allehanda

I måndags fick jag besök av en reporter från Nerikes Allehanda. I en knapp timme satt vi vid köksbordet och pratade om gamla spel, tendenser, trender och mycket annat kring det som kallas för retrospel.

Intervjun gick i tryck i onsdagens upplaga av Nerikes Allehanda och på det stora hela tycker jag att det blev ganska bra. Inte minst att jag mitt i nervositeten fick ur mig en del vettiga svar och tankar.

Nerikes Allehanda är baserad i Örebro, är Sveriges tredje största landsortstidning och når c:a 190.000 läsare så det var kul att de uppmärksammade retrospel och – förstås – Retroguiden.

Uppslaget pryddes också av en jättestor bild på en TV med Wonder boy III på. Det tog lite tid att få till den bilden då de ville att mitt ansikte skulle speglas i bilden. Drygt ett dygn senare tar TV:n sitt sista andetag. Tajmingen kunde ha varit mycket sämre!

Klicka på bilderna nedan för större, mer läsbara versioner!

NA_intervju_01

NA_intervju_02

Etiketter: ,