Podcast-premiär

Varje blogg, spelsajt eller skribent av självaktning ska ju ha en egen podcast nu för tiden. Eller så ska man vara en någorlunda fast del av en. Tanken att skapa någon slags podcast för Retroguiden har närts ganska länge men nu är den alltså här.

Än så länge endast i nedladdningsbar form och givetvis med alla de charmiga fel och brister som hör till ett förstlingsverk. (Nu räknar jag inte med det lilla gästinhoppet hos Radio Speltorsk förra sommaren).
Egentligen skulle den ha släppts inför Sonics födelsedag men den blev tyvärr lite försenad i klipprummet.

Eftersom vi avhandlar en spelikons historia i det första avsnittet så blev det så pass långt att jag var tvungen att dela upp den i två delar. Del 1 är alltså klar nu och del 2 kommer om några dagar.

Det här avsnittet är tänkt som ett komplement till min artikel om Sonics tillkomst och eftersom vi spelade in den med ambitionen att det skulle vara en ljud-podcast (videosekvenserna tillkom efteråt i ett temporärt tillstånd av galenskap/hybris) kan den med fördel avnjutas i både hörlurar som framför en skärm. Valet är ditt!

Hur det blir i framtiden får vi se. Såväl releasedatum som utformning av podcasten kommer att ske efter humör och dagsform. Tanken är att den ska bli ett trevligt komplement till sajtens artiklar och spelgenomgångar i övrigt.

Förslag, kritik och synpunkter tas tacksamt emot. Podcasten hittar ni här eller genom att klicka på bannern i högerkolumnen.

På återhörande!

Etiketter: , ,