Ursäkta röran – vi bygger om

NewPaint

Retroguiden har fört en tynande tillvaro under en ganska lång period men nu är sajten på gång igen med en ny satsning.

Sedan 2008 har jag försökt leverera folkbildande artiklar, krönikor och recensioner om allt som rör dator- och tvspel och det ämnar jag fortsätta med. I samband med den här nysatsningen kändes det relevant att ge sidan ett nytt utseende, senast det begav sig var 2010 och en hel del har hänt sedan dess. Därför kommer kanske en del saker förändras och flytta runt under de närmaste veckorna men innehållet är lika relevant, folkbildande och intressant som vanligt. Jag ber om överseende under den här perioden.

Är du vass på att skriva och har ett stort intresse för retrospel och dess historia? Vill du bli en del av Retroguidens frilansstab? Tveka inte och skicka ett mejl med textprov till info [at] retroguiden.se, eller kontakta mig på Facebook, så svarar jag så fort jag kan.

Tills vidare önskar jag alla läsare en fin avslutning på sommaren!

/Thomas Helsing
Redaktör, Retroguiden.se